Διαγνωστικό Κέντρο και Επισκευή Βλαβών

Επαγγελματική διάγνωση κινητήρα
 
Από τεχνολογικής πλευράς, τα αυτοκίνητα γίνονται όλο και πιο εξελιγμένα και περίπλοκα και αποτελούν μια όλο και πιο δύσκολη πρόκληση για τα συνεργεία.

Και αυτό γιατί τα σημερινά συστήματα διαχείρισης κινητήρα ελέγχουν ηλεκτρονικά τη διαδικασία ψεκασμού καυσίμου, προσφέροντας έτσι άριστες επιδόσεις από τον κινητήρα σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Για να διασφαλιστεί ότι θα απολαμβάνετε συνεχώς αυτά τα οφέλη, οι ειδικοί αυτών των συστημάτων στα Bosch Car Service ελέγχουν το όχημά σας χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό διάγνωσης και τον μεγάλο πλούτο των εξειδικευμένων γνώσεών τους.
  • Ανάλυση βλαβών με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό διάγνωσης
  • Σωστή ρύθμιση, που εξασφαλίζει άριστες επιδόσεις κινητήρα
  • Για όλα τα πιο διαδεδομένα μοντέλα οχημάτων και συστήματα διαχείρισης κινητήρα
  • Άριστα καταρτισμένο προσωπικό χάρη στην τακτική εκπαίδευση προχωρημένου επιπέδου
Τελευταίας τεχνολογίας διαδικασία εντοπισμού βλαβών
 
Εξαιτίας των όλο και πιο περίπλοκων συστημάτων που είναι εγκατεστημένα στα σημερινά οχήματα και του διαρκώς αυξανόμενου πλήθους στοιχείων ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο διαμέρισμα του κινητήρα, τα συνεργεία Bosch Car Service χρησιμοποιούν πάντα την πιο εξελιγμένη τεχνολογία.
 
Γιατί μόνο ο πιο σύγχρονος εξοπλισμός ελέγχου και το ειδικό λογισμικό επιτρέπουν στους ειδικούς μας να εντοπίζουν γρήγορα τις βλάβες και να τις αποκαθιστούν με επαγγελματικό τρόπο.
 
Πάντα ενημερωμένοι χάρη στην εκπαίδευση προχωρημένου επιπέδου
 
Στα Bosch Car Service, δεν είναι μόνο οι μηχανικοί μας ιδανικά εξοπλισμένοι για τη διάγνωση βλαβών σε ηλεκτρονικά συστήματα οχημάτων. Το προσωπικό του συνεργείου και της υποδοχής μας, παρακολουθεί και αυτό τακτικά εντατικά προγράμματα κατάρτισης, έτσι ώστε να είναι πλήρως ενημερωμένο για όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.
 

Επισκευή Βλαβών

Από τεχνολογικής πλευράς, τα αυτοκίνητα γίνονται όλο και πιο εξελιγμένα και περίπλοκα και αποτελούν μια όλο και πιο δύσκολη πρόκληση για τα συνεργεία.

Και αυτό γιατί τα σημερινά συστήματα διαχείρισης κινητήρα ελέγχουν αυτόματα τη διαδικασία ψεκασμού καυσίμου, προσφέροντας έτσι άριστες επιδόσεις από τον κινητήρα σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Για να διασφαλιστεί ότι θα απολαμβάνετε συνεχώς αυτά τα οφέλη, οι ειδικοί αυτών των συστημάτων στα Bosch Car Service ελέγχουν το όχημά σας χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό διάγνωσης και τον μεγάλο πλούτο των εξειδικευμένων γνώσεών τους.

 

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με κάποια μηχανικά μέρη του οχήματος σας, μπορείτε να εμπιστευτείτε τους ειδικά καταρτισμένους τεχνικούς μας για να αποκαταστήσουν και πάλι την καλή λειτουργία τους – εκτελώντας από επισκευές στο σύστημα εξάτμισης και τα αμορτισέρ μέχρι αντικατάσταση του οδοντωτού ιμάντα.

Χάρη στην πολυετή πείρα, τη χρήση του πιο σύγχρονου εξοπλισμού ελέγχου και τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλα τα απαραίτητα τεχνικά στοιχεία, οι ειδικοί μας είναι σε θέση να εκτελέσουν, γρήγορα και με επαγγελματικό τρόπο, οποιαδήποτε εργασία αποκατάστασης μηχανικού συστήματος μπορεί να χρειαστεί το όχημά σας.

Και εάν είναι απαραίτητο να γίνουν επισκευές, τα συνεργεία Bosch Car Service χρησιμοποιούν πάντα ανταλλακτικά ποιότητας ισάξιας με αυτήν του πρώτου εξοπλισμού.


Service Παντός Τύπου Αυτοκινήτων

Στα Bosch Car Service, η επιθεώρηση οχημάτων πραγματοποιείται πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του εκάστοτε κατασκευαστή.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας εξετάζει εξονυχιστικά κάθε μέρος και εξάρτημα του οχήματος και ελέγχει ένα πλήθος συστημάτων ασφαλείας – από τον κινητήρα μέχρι το ηλεκτρονικό σύστημα και τα φρένα.

Επιπλέον, εάν θέλετε, αναλαμβάνει και την αλλαγή λαδιών και την αντικατάσταση του φίλτρου, τη συμπλήρωση των απαιτούμενων ποσοτήτων των διάφορων υγρών και την αντικατάσταση τυχόν ελαττωματικών ή φθαρμένων εξαρτημάτων με κορυφαίας ποιότητας γνήσια ανταλλακτικά.

Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο διατηρείται η αξία του οχήματός σας, αλλά διασφαλίζεται και η συνέχιση της κάλυψης από την εγγύηση του κατασκευαστή.

Είστε από αυτούς που πιστεύουν ότι το σέρβις ενός καινούριου οχήματος πρέπει να γίνεται οπωσδήποτε σε συνεργείο του κατασκευαστή για να μη χαθεί η κάλυψη από την εγγύηση;

Εάν ναι, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι οποιοδήποτε ειδικευμένο συνεργείο επιτρέπεται να εκτελεί τέτοιου είδους εργασίες – χωρίς να επηρεάζεται στο ελάχιστο η εγγύηση του κατασκευαστή.

Έτσι, λοιπόν, εάν πάτε το όχημά σας για επιθεώρηση σε ένα από τα συνεργεία Bosch Car Service, όχι μόνο εξασφαλίζετε τη συνέχιση της πλήρους κάλυψης από την εγγύησή σας, αλλά απολαμβάνετε και τα οφέλη της δωρεάν εγγύησης κινητικότητας που παρέχουμε.

Η υπηρεσία αυτή αποτελεί μέρος της γενικότερης φιλοσοφίας μας περί διασφάλισης ποιότητας, παροτρύνοντας το προσωπικό των συνεργείων μας να επιδεικνύει ακόμα μεγαλύτερη προσοχή.

Σε τελική ανάλυση, πρόκειται για την ασφάλειά σας.